<
>

Flemming tekent voor meerdere seizoenen bij Millwall

Millwall

Zian Flemming zet zijn carrière voort in de Championship. De aanvallende middenvelder heeft een meerjarig contract bij Millwall, de nummer negen van het afgelopen seizoen. Flemming komt transfervrij over van Fortuna Sittard.

Met twaalf doelpunten en vier assists had de 23-jarige rechtspoot een groot aandeel in de handhaving van de Limburgers in de Eredivisie. Zijn meest memorabele actie van het afgelopen seizoen is opvallend genoeg niet een doelpunt, maar een verdedigende ingreep. Met een vallende kopbal voor de doellijn voorkwam hij een doelpunt van N.E.C. in de cruciale slotwedstrijd van het seizoen.

Flemming is de eerste aankoop van Millwall deze transferwindow. "Ik ben erg enthousiast", zegt hij over zijn transfer op de officiële clubkanalen. "Het is een grote stap in mijn carrière om naar Millwall te gaan en te verhuizen naar Engeland, the home of football. Het eerste wat je doet als een club interesse toont is wat meer informatie erover opzoeken. Iedereen weet hoe gepassioneerd de fans van Millwall zijn. Om te beginnen met een thuiswedstrijd is perfect, zeker als we winnen natuurlijk", aldus Flemming.