<
>

Dick Schreuder blijft PEC Zwolle trouw met nieuw contract

Pro Shots

Dick Schreuder is ook aankomend seizoen trainer van PEC Zwolle. De 50-jarige oefenmeester, die sinds november vorig jaar hoofdtrainer is in Zwolle, liet eerder al weten ook aankomend seizoen trainer te zijn van PEC en bevestigt dat nog maar eens met een nieuw contract dat hem tot 2025 in Zwolle houdt. Ondanks een goed halfjaar onder Schreuder degradeerde PEC afgelopen seizoen naar de Keuken Kampioen Divisie.

Dick Schreuder, broer van nieuwe Ajax-trainer Alfred Schreuder, is enthousiast over het langere verblijf. "Ik heb het heel goed naar mijn zin bij PEC Zwolle. Het afgelopen half jaar hebben we als team grote stappen voorwaarts gezet, maar tegelijkertijd zie ik dat we op veel vlakken nog progressie kunnen boeken. PEC Zwolle staat voor verrassend, attractief en aanvallend voetbal. Maar ik zou toch ook graag winnen als hoofdzaak willen zien binnen de club en daar met z’n allen alles voor doen. Ik ben voor mijn gevoel nog lang niet klaar bij deze mooie club en kijk dan ook uit naar de komende periode waarin we ons zo goed mogelijk gaan voorbereiden op een nieuw seizoen.”

PEC begint aankomende zaterdag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Voor Schreuder de taak om met zijn club binnen één seizoen weer terug te keren naar het hoogste niveau.