<
>

Ten Hag op de tribune bij laatste competitieduel Manchester United

Pro Shots

Erik ten Hag is in Engeland om daar de laatste wedstrijd van zijn aanstaande club Manchester United te bekijken. Interim-manager Ralf Rangnick staat nog altijd voor de groep tijdens het uitduel met Crystal Palace. Ten Hag zal vanaf de tribune in Selhurst Park toekijken.

Het is voor Ten Hag zijn eerste kans om zijn nieuwe spelers live te zien sinds hij is aangesteld bij de club uit Manchester. De Nederlander neemt maandag na afloop van het Premier League-seizoen officieel het heft in handen. Hij leidde zondag zijn laatste wedstrijd als trainer van Ajax.

Ten Hag werd woensdag per privéjet samen met zijn rechterhand Mitchell van der Gaag overgevlogen naar Engeland. Niet naar Manchester, maar naar Londen. Daar zit een groot kantoor van de directie van de club gevestigd. Ten Hag zal dan ook met name in Londen spreken over zijn plannen.

Europa League of Conference League.

Ten Hag, die een driejarig contract heeft getekend, wilde deze week graag voorkomen dat hij een afleiding zou worden nu United Palace moet verslaan om zeker te zijn van een plek in de Europa League volgend seizoen. Bij een slecht resultaat kan de club zomaar in de Conference League terechtkomen.