<
>

PSG zet langer verblijf Kylian Mbappé uit het hoofd

Pro Shots

Paris Saint-Germain heeft een langer verblijf van Kylian Mbappé uit het hoofd gezet. De aanvaller van Paris Saint-Germain beschikt over een aflopend contract in de Franse hoofdstad en wordt al maanden in verband gebracht met een overstap naar Real Madrid. Nu PSG de strijd staakt, komt een transfer naar Spanje wel erg dichtbij.

Bronnen melden aan ESPN dat Mbappé en Real Madrid alleen nog de puntjes op de i moeten zetten en dat de deal bijna rond is. Een aantal weken geleden had Paris nog zeer veel vertrouwen in een langer verblijf van de 23-jarige sterspeler. Mbappé, die zondag nog werd gekozen tot speler van het jaar in Frankrijk, kreeg een behoorlijke aanbieiding van PSG.

In de deal stond onder meer dan Mbappé de vaste aanvoerder zou worden in het Parc des Princes en dat hij zijn 100% van zijn imagorechten in handen krijgt. Het gaat Mbappé echter niet om het geld, hij wil zijn ambities waarmaken en spelen bij Real Madrid is een van zijn dromen.

Dit seizoen speelt de aanvaller zijn beste seizoen tot nu toe voor PSG. In 34 Ligue 1-optredens kwam hij tot 25 doelpunten en 17 assists.