<
>

Teun Jacobs nieuwe technisch directeur Willem II

Pro Shots / Ron Baltus

Teun Jacobs is de nieuwe technisch directeur van Willem II. Hij tekent een contract voor twee seizoenen bij de club uit Tilburg, dat afgelopen weekend ondanks een 3-0 overwinning degradeerde naar de Keuken Kampioen Divisie. Jacobs (38) begint per 1 juni met zijn eerste werkzaamheden bij Willem II. "De ambitie is terugkeren naar de Eredivisie", licht Jacobs toe op de website van zijn nieuwe club.

"De club spreekt me aan. Het shirt, de mogelijkheden, de wil om een opleidingsclub te zijn en natuurlijk de trouwe aanhang. Dat zijn facetten waar Willem II bekend om staat en waar ik graag onderdeel van uitmaak. Daar staat het niveau voor mij los van", zegt Jacobs. "Natuurlijk had ik zoals iedereen hier liever gezien dat de club erin was gebleven, maar dat is helaas niet de realiteit. Daarom is terugkeren naar de Eredivisie gezien de status van de club een logische ambitie."

Jacobs was eerder actief als hoofd jeugdopleiding bij N.E.C. en was van 2020 tot en met dit seizoen technisch directeur bij Almere City, waar zijn contract niet werd verlengd.