<
>

TOP haalt Wels terug, maar nu als technisch directeur

Pro Shots

Klaas Wels en TOP Oss zijn onafscheidelijk. Nog geen jaar na zijn vertrek uit Oss haalt TOP de voormalig trainer alweer terug, nu in de functie als technisch directeur. De functie was vrijgekomen toen Peter Bijvelds weg werd geplukt door De Graafschap. Bijvelds was zowel algemeen als technisch directeur bij de Ossenaren. Per 1 juni treedt Wels in dienst.

"Ik ben blij en trots dat TOP Oss mij het vertrouwen heeft gegeven om de functie van technisch directeur te gaan vervullen. We zullen samen de club verder gaan professionaliseren en een sportklimaat creëren waarbinnen zowel de individuele spelers als het team optimaal kunnen ontwikkelen en presteren en waarmee onze supporters zich kunnen identificeren", zegt Wels op de clubsite

Wels is sinds 2008 betrokken bij TOP, eerst als stagiair, vervolgens jarenlang als assistent- en interim-trainer en uiteindelijk 4 jaar als hoofdcoach. Afgelopen seizoen vertrok hij naar MVV, waar hij in maart werd ontslagen vanwege tegenvallende sportieve prestaties.