<
>

Ronaldo: "We moeten Ten Hag de tijd geven"

Pro Shots

Cristiano Ronaldo heeft voor het eerst gereageerd op de aanstelling van Erik ten Hag als nieuwe trainer van Manchester United. De Portugees liet op de clubwebsite optekenen: “Dingen moeten veranderen zoals hij dat wil.”

De superster van de gevallen grootmacht kwam Ten Hag als speler van Juventus tegen in de Champions League. "Wat ik van hem weet is dat hij het fantastisch heeft gedaan bij Ajax, dat hij een ervaren coach is, maar we moeten hem de tijd geven.”

"Dingen moeten veranderen op de manier die hij wil. Ik hoop natuurlijk dat we succes behalen want dan viert heel Manchester dat succes. Ik wens hem het beste. We zijn blij en opgewonden, niet alleen als spelers, maar ook als supporters. Laten we erin geloven dat we volgend jaar prijzen winnen."

Ronaldo heeft nog een éénjarig contract in Manchester maar het is nog maar de vraag of hij bij United blijft na dit seizoen. Ondanks een teleurstellend seizoen heeft Ronaldo in alle competities 24 doelpunten gemaakt. Zijn 18 doelpunten in de Premier League zijn bijna een derde van het totaal van het team.