<
>

Bekerfinale lonkt voor Ihattaren

Mohamed Ihattaren maakt hoogstwaarschijnlijk morgen zijn debuut in de wedstrijdselectie van Ajax. De 20-jarige middenvelder ontbreekt in de selectie van Jong Ajax voor de wedstrijd tegen Volendam. Jong Ajax-trainer John Heitinga bevestigde dat in aanloop naar dat duel. “Ihattaren staat nu op het trainingsveld van het eerste. Het is aan Erik om de selectie van morgen bekend te maken.”

Ajax-trainer Erik ten Hag sprak vrijdag tijdens de persconferentie in de aanloop naar de bekerfinale al positief over Ihattaren. “Hij gaat vooruit, hij wordt krachtiger. Zijn houding gaat vooruit. Hij maakt stappen. Het is nog een lange weg, maar hij is een geweldig talent. Hopelijk kan hij dit een vervolg geven. Dat zou geweldig zijn voor Mo, voor Ajax en het Nederlandse voetbal.”

FC Volendam - Jong Ajax is om 16:30 uur LIVE te zien op ESPN

Bekerfinale bij ESPN
Zondag staat ESPN in het teken van de finale van de TOTO KNVB Beker bij de mannen. De voorbeschouwing begint om 16.00 uur, live vanuit De Kuip. Jan Joost van Gangelen is zondag de presentator. Hij wordt bijgestaan door analisten Kenneth Perez, Marciano Vink en Arnold Bruggink en verslaggevers Aletha Leidelmeijer en Hans Kraay Jr. Het commentaar bij de wedstrijd is van Vincent Schildkamp. Voor het eerst is een Nederlandse bekerfinale ook te zien op ESPN UHD, het kanaal waarop uitzendingen van ESPN in verbeterde beeldkwaliteit worden aangeboden.

Programma zondag:
10.00 uur, ESPN: Goedemorgen Bekerfinale, met o.a. Aad de Mos en Hedwiges Maduro
16.00 uur, ESPN: Voorbeschouwing TOTO KNVB Bekerfinale
18.00 uur, ESPN: Bekerfinale PSV - Ajax