<
>

ESPN nu ook te volgen via WhatsApp Channels

ESPN

ESPN is vanaf nu ook te volgen via WhatsApp Channels. Deze functie van WhatsApp geeft je de mogelijkheid om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn van het laatste nieuws, achtergronden en samenvattingen.

WhatsApp Channels geeft je de mogelijkheid om het belangrijkste nieuws uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie direct te delen met je vrienden en collega's.

Hoe werkt het?

Open WhatsApp op je telefoon. Klik in de onderste navigatiebalk op 'updates'. Vervolgens klik je op het plusicoontje achter 'Kanalen', zoek op ESPN NL en voeg dit kanaal toe.

Het ESPN NL-kanaal is ook toe te voegen via deze link.

Ontvang updates van ESPN door op het kanaal rechtsboven in het scherm het belletje aan te vinken. Daarna verschijnt onderin scherm 'meldingen ingeschakeld'.

Hoe vind je het kanaal als je ESPN NL hebt toegevoegd?

In de onderste navigatiebalk bij 'Updates' staat ESPN NL nu bij je kanalen. We houden je op de hoogte van de belangrijkste, leukste en grappigste momenten uit de voetbalwereld.

Waarom is ESPN te vinden op WhatsApp Channels?

WhatsApp is in Nederland met afstand het grootste sociale medium in Nederland. Liefst 13,3 miljoen Nederlanders maken gebruik van de app.

Gebruikers van WhatsApp kunnen via ESPN-Channels eenvoudig, betrouwbaar en privé belangrijke updates van het Nederlandse voetbal.