<
>

NFL: Chiefs in wachtkamer na zege, Cowboys langs Eagles

De ontknoping in de NFL nadert. In de AFC is Kansas City Chiefs zeker van de tweede plek maar moet het hopen op een misstap van Tennessee Titans. Als zij verliezen in het duel met Houston Texans pakken de Chiefs de eerste plek in de AFC en de daarbij behorende bye in de eerste ronde van de playoffs. De druk ligt bij de Titans na een moeizame zege van de Chiefs tegen Denver Broncos, 28-24. Met twee touchdown passes was Patrick Mahomes weer belangrijk voor de ploeg uit Kansas. Door een fumble return touchdown van Nick Bolton trokken de Chiefs de overwinning over de streep.

Cowboys langs Eagles
Quarterback Dak Prescott was goud waard voor de Dallas Cowboys in het duel met Philadelphia Eagles. De 28-jarige quarterback gooide maar liefst vijf touchdown passes, het hoogste aantal uit zijn carrière en had een groot aandeel in de 51-26 zege van de Cowboys. De ploeg uit Dallas eindigt sowieso in de top 4 van de NFC maar kan door uitslagen op andere velden eventueel nog stijgen en een betere uitgangspositie voor de playoffs veroveren.

Op ESPN 4 vanavond meer NFL met om 19:00 uur de Ravens vs de Steelers en om 22:25 uur de Rams vs de 49ers. Om kwart over 2 nemen de Raiders het nog op tegen de Chargers, live te zien op het eerste kanaal van ESPN.