<
>

NFL: Brady en Buccaneers weer ten onder tegen angstgegner Saints

New Orleans Saints heeft Tampa Bay Buccaneers opnieuw weten te verslaan: 36-27. Dat is al voor het zesde NFL-seizoen op rij in het reguliere gedeelte van de competitie.

Voor Tom Brady, belangrijk met vier tochdownpasses, was het zijn derde nederlaag op rij tegen de Saints. De quarterback kwam met zijn ploeg in het derde kwart nog knap terug van een achterstand van 16 punten.

Met nog 5.44 minuten te gaan pakten ze nog de voorsprong, maar uiteindelijk moesten ze de overwinning aan de thuisploeg laten. Twee minuten voor tijd werd een pass van Brady onderschept, waarna P.J. Williams een touchdown scoorde. Zo kwam de eindstand op het scorebord in New Orleans.

Saints-quarterback Jameis Winston viel al snel uit met een op het oog zware blessure. Zijn vervanger Trevor Siemian vulde het goed in ondanks lang niet te hebben gespeeld.

Titelverdediger Buccaneers had de afgelopen vier wedstrijden op rij gewonnen. De ploeg uit Tampa Bay staat nu op 6 zeges en 2 nederlagen.

De Saints verloren ook twee keer en wonnen tot nu toe vijf maal. Zondag treffen ze Atlanta Falcons, terwijl de Bucs een bye hebben.