<
>

De Chargers bezorgen Raiders eerst nederlaag van het seizoen

In de National Football League hebben de Los Angeles Chargers de derde overwinning van het seizoen geboekt. In het eigen SoFi Stadium in Los Angeles versloegen ze de Las Vegas Raiders met 28-14. Voor de Raiders was het na drie overwinningen op rij de eerste nederlaag van het seizoen.

De Chargers begonnen sterk aan de wedstrijd met quarterback Justin Herbert die in het eerste kwart Donald Parham wist te vinden voor de touchdown. Ook in het tweede kwart ging de thuisploeg vrolijk door met maken van touchdowns. Jared Cook en Austin Ekeler zorgden ervoor dat de Chargers op een royale 21-0 voorsprong kwamen.

Maar in het derde kwart deden de Raiders eindelijk wat terug. Quarterback Derek Carr stelde ploeggenoten Hunter Renfrow en Darren Waller in staat om met twee touchdowns het verschil te verkleinen naar 21-14.

De Raiders konden het goede derde kwart geen vervolg geven. De Chargers herstelden zich op tijd en bouwden dankzij opnieuw een touchdown van Ekeler de voorsprong uit naar 28-14. Daarmee stond ook direct de eindstand op het bord en lieten de Chargers zien dat het een ploeg is waar dit NFL-seizoen ernstig rekening mee gehouden moet worden.