<
>

NFL: Bills laten geen spaan heel van Texans

Buffalo Bills heeft weer eens bewezen waarom zij tot de favorieten voor de Super Bowl behoren in februari. De equipe van quarterback Josh Allen veegde de vloer aan met Houston Texans: 40-0.

Echt spannend was het dus nooit. De Texans onder leiding van quarterback Davis Mills kon offensief weinig klaarspelen. En verdedigend was het open huis: Allen ging met zijn passes als een warm mes door de boter met 248 yards en twee touchdowns gegooid naar tight end Dawson Knox. Running back Zack Moss en reservequarterback Mitch Trubisky deden ook nog een duit in het zakje met een touchdown.

Dankzij de overwinning weten de Bills in ieder geval zeker dat ze de week afsluiten als koploper van de AFC East met drie overwinningen en één nederlaag. Miami Dolphins verloor zondag voor de derde keer dit seizoen en New York Jets pakte in overtime pas de eerste overwinning van het seizoen. De New England Patriots (1-2 na drie duels) komen zondagnacht in actie in de wedstrijd van de week tegen de Tampa Bay Buccaneers. Dat is een weerzien met de Greatest of all Time: Tom Brady.

Tampa Bay Buccaneers - New England Patriots zie je in de nacht van zondag op maandag vanaf kwart over 2 op ESPN 3