<
>

Absolute wereldsterren verzorgen Super Bowl LVI Halftime Show

ESPN

Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige en Kendrick Lamar treden op tijdens de Pepsi Super Bowl LVI Halftime Show. De wereldsterren zullen op 13 februari 2022 voor ongekend spektakel moeten gaan zorgen tijdens de Pepsi Super Bowl LVI Halftime Show in het SoFi Stadium in Los Angeles. De 56e Super Bowl wordt live uitgezonden op ESPN.

De vijf artiesten zijn samen goed voor 43 Grammy's en hebben 19 nummer 1 Billboard albums op hun naam staan. Voor Dr. Dre, Snoop Dogg en Kendrick Lamar wordt het een optreden met een gouden randje, zij treden op in hun hometown Los Angeles.

"De kans om op te treden tijdens de Super Bowl Halftime show, en om het te doen in mijn eigen achtertuin, zal een van de grootste sensaties van mijn carrière zijn", zei Dr. Dre. "Ik ben JAY-Z, maar ook Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige en Kendrick Lamar dankbaar voor hun deelname aan datgene wat een onvergetelijk moment zal worden."

In 2021 trad The Weeknd op tijdens Super Bowl LV in Florida, terwijl in 2020 Jennifer Lopez en Shakira de halftime show leidde voor Super Bowl LIV in Miami.