<
>

Bengals verslaan Jaguars in absolute slotfase na achterstand van veertien punten

Cincinnati Bengals heeft in de nacht van donderdag op vrijdag Jacksonville Jaguars weten te verslaan in de NFL: 24-21. De Bengals leken lang te gaan verliezen, maar na een knappe comeback pakten zij toch de overwinning voor eigen publiek. De Jaguars blijven hierdoor nog altijd zonder overwinning in dit NFL-seizoen.

De Jaguars begonnen sterk aan de wedstrijd. Na een touchdown van James Robinson in het eerste kwart en een touchdown van Trevor Lawrence in het tweede kwart, stond de uitploeg na de eerste helft op een 0-14 voorsprong. De Bengals leken ongeïnspireerd, maar draaiden de knop volledig om in het tweede deel van de wedstrijd.

Het derde kwart was duidelijk voor de thuisploeg, dat de stand hierin gelijk trok. Het laatste kwart moest dus uitsluitsel geven bij een stand van 14-14.

Beslissing

De Jaguars hadden niet heel lang nodig om van de schrik te bekomen. Ze namen het voortouw in het laatste kwart en kwamen weer op voorsprong door James Robinson zijn tweede touchdown van de wedstrijd. Helaas voor de Jaguars was de running back niet de enige in dit duel met twee touchdowns. Even later was het namelijk C.J. Uzomah die voor de Bengals zijn tweede touchdown noteerde, waardoor de stand wederom gelijk werd getrokken met nog een paar minuten op de klok.

De uiteindelijke beslissing kwam pas bij het verstrijken van de tijd, want met nog vier seconden was het Evan Mcpherson die met een field goal de eindstand op 24-21 bepaalde. De wedstrijd eindigde direct na zijn kick. Een zwaarbevochten zege dus voor Cincinnati Bengals dat nu na vier duels op drie overwinningen staat.