<
>

Chargers verslaan Chiefs in thriller

In de NFL hebben de LA Chargers in een heerlijke thriller van de Kansas City Chiefs gewonnen. In de wedstrijd, die tot de laatste minuut spannend was, werd het 30-24.

De Chargers begonnen meteen goed tegen de Chiefs. Quarterback Justin Herbert vond Keenan Allen voor de eerste touchdown van de wedstrijd. Ook de tweede touchdown was voor Herbert, hij gooide de bal op Austin Ekeler die overal tussendoor liep en de end zone bereikte.

De Chiefs, favoriet voor de titel in de NFL, liepen dus meteen achter de feiten aan in eigen huis. Maar als je van iemand kan verwachten dat hij de wedstrijd nog kan omdraaien, is dat Kansas City-quarterback Patrick Mahomes. De man van 500 miljoen vond eerst Jody Fortson en daarna Clyde Edwards-Helaire, waardoor de wedstrijd helemaal omdraaide.

Mahomes kende in Herbert een geduchte concurrent, want met een schitterende worp op Mike Williams zette hij de Chargers weer op voorsprong. Aan Mahomes de beurt om weer te antwoorden, hij gaf de bal aan Mecole Hardman die overal doorheen liep en de stand weer gelijktrok.

Met een gelijke stand begon de laatste minuut van de wedstrijd, maar de LA Chargers kregen nog één kans. Weer was het de combinatie Herbert-Williams die goud waard was voor LA want zij beslisten, met nog een paar seconden op de klok, de wedstrijd in het voordeel van de Chargers.