<
>

Raiders verrassen Ravens met touchdown in overtime

Las Vegas Raiders is het nieuwe NFL-seizoen begonnen met een 33-27 overwinning op Baltimore Ravens. De Raiders keken lang tegen een achterstand aan, maar in overtime maakten ze de comeback compleet met een beslissende touchdown.

De Ravens waren aan het begin van de wedstrijd niet af te stoppen. Onder leiding van Lamar Jackson liepen ze in het tweede kwart uit naar een 0-14 voorsprong. Bij de tweede touchdown van de wedstrijd liet Jackson zijn klasse zien. De quarterback van de Ravens danste eerst langs een aantal Raiders en gaf daarna een beslissende pass. Hij vond Marquise Brown in de end zone, waardoor het 0-13 werd. Justin Tucker nam natuurlijk het extra punt voor zijn rekening met een trap tussen de palen.

Na de 0-14 leken de Raiders eindelijk wakker. Nog in het tweede kwart brachten ze de score terug tot 10-14. Zo werd het toch nog een wedstrijd. En wat voor één.

Spannend slot met overtime

Het vierde kwart zorgde voor enorm veel spanning. De stand ging van 17-17 naar 24-24 en het werd voor beiden een race tegen de klok. Er volgden nog twee rake field goals, waardoor de teams gelijk naar overtime gingen in de eerste wedstrijd van het seizoen.

In overtime kwamen de Ravens naar voren, maar Jackson verloor de bal aan de Raiders die daarna de aanval konden zoeken. Op dat moment werd er al om een beslissend punt gespeeld, waardoor er al een tijdje een field goal in de lucht hing. Het liep echter anders. Toen de Ravens Derek Carr, de quarterback van de Raiders, bestormden gaf hij een lange pass over de gehele verdediging. Zijn pass vond Zay Jones, die voor de beslissende touchdown zorgde. Een hectische overwinning dus voor de Raiders en een pijnlijke nederlaag voor de Ravens in week 1 van het nieuwe seizoen van de NFL.