<
>

NFL Draft: Jaguars kiezen Lawrence, run op quarterbacks

Quarterback Trevor Lawrence is als eerste gekozen bij de NFL Draft. Lawrence speelt vanaf komend seizoen voor Jacksonville Jaguars. De 21-jarige quarterback van Clemson Tigers maakte veel indruk in het College Football.

Ook New York Jets (Zach Wilson) en San Francisco 49ers (Trey Lance) kozen voor een quarterback. De 49ers werden deze week veelvuldig gelinkt aan Mac Jones van nationaal kampioen Alabama, maar hij werd uiteindelijk als vijftiende gekozen door New England Patriots.

Chicago Bears ruilde voor de tweede keer in vijf jaar omhoog om een quarterback te kiezen. In 2017 gingen ze all-in op Mitchell Trubisky, maar nu hij de verwachtingen niet waar heeft kunnen maken, leggen de Bears hun lot in handen van Justin Fields.

De avond van de draft in Cleveland werd nog extra spannend vanwege geruchten over een vertrek van Aaron Rodgers bij de Green Bay Packers. Rodgers, een van de beste quarterbacks in de NFL, zou aansturen op een vertrek.

Het was dan ook afwachten of er een team een deal zou sluiten met de Packers om Rodgers los te weken uit Green Bay in ruil voor (waarschijnlijk) een grote hoeveelheid draft picks. De Packers lieten uiteindelijk echter weten dat ze hoe dan ook met Rodgers verder willen.