<
>

Droomseizoen Bills krijgt een vervolg

Blijdschap bij Bills-quarterback Josh Allen na de zege op Baltimore Pro Shots

Buffalo Bills heeft zich voor het eerst sinds 1994 geplaatst voor de AFC Championship wedstrijd, de halve finale in de NFL play-offs. Zatardag was de ploeg met 17-3 te sterk voor de Baltimore Ravens, waar quarterback Lamar Jackson niet zijn beste wedstrijd speelde.

De Bills zijn de laatste jaren onder leiding van trainer Sean McDermott bezig aan een opmars. Vooral dit seizoen is de ploeg uit Buffalo ijzersterk bezig. Tegen Baltimore stond de verdediging uitstekend te spelen en incasseerde ze geen enkele touchdown.

Het hoogtepunt van de wedstrijd kwam in het derde kwart toen cornerback Taron Johnson de poging van Jackson wist te onderscheppen. Vervolgens wordt zijn loopactie richting richting de endzone niet meer geblokkerd. De Bills spelen in de AFC Championship wedstrijd tegen de Kansas City of Cleveland.

Rodgers en Co. denderen door

In de NFC heeft Green Bay Packers zich als eerste geplaatst voor de Championship Game. In eigen huis waren ze met 32-18 te sterk voor de Los Angeles Rams. 8456 fans waren getuige van een sterk optreden van quarterback Aaron Rodgers. Volgende week speelt hij zijn allereerste thuiswedstrijd in een NFC Championship Game. Tegenstander in Lambeau Field wordt New Orleans of Tampa Bay.