<
>

Rams neemt in de play-offs wraak op Seahawks

Jared Goff keerde succesvol terug bij de Rams Pro Shots

Voor de Seattle Seahawks zit het seizoen er op na een nederlaang in de play-offs tegen de Los Angeles Rams. In Seattle waren de bezoekers met 30-20 te sterk.

Twee weken geleden stonden beide teams ook tegenover elkaar. Toen pakten de Seahawks ten koste van de Rams de NFC West titel. Dat werd uitgebreid gevierd destijds, iets wat door quarterback Jared Goff niet is vergeten. "Twee weken geleden zagen we ze sigaren roken, nadat ze ons hadden verslagen. Het voelt dus goed om ze nu te hebben uitgeschakeld", zei Goff na afloop.

De quarterback keerde terug van een gebroken duim. Hij begon op de bank, maar moest uiteindelijk toch invallen na een blessure van John Wolford. De quarterback moest tijdens het eerste kwart naar het ziekenhuis vanwege een zware nekblessure.

Brady in play-off vorm

In zijn eerste play-off wedstrijd als speler van de Tampa Bay Buccaneers heeft Tom Brady meteen laten zien waarom hij een van de beste ooit is. Aan de hand van de 43-jarige quarterback won Tampa voor het eerst sinds 2002 een play-off wedstrijd. Washington Football Team werd met 31-23 verslagen. Voor Brady is het alweer zijn 31e play-offzege in zijn carriere.

Voor de Buffalo Bills was het nog veel langer geleden dat zij een play-offwedstrijd wisten te winnen. In 1995 gebeurde dat voor het laatst en dus was het zaterdagavond groot feest toen er thuis gewonnen werd van de Indianapolis Colts (27-24).