<
>

Washington: Haskins alsnog exit na bezoek stripclub

Dwayne Haskins Pro Shots

The Washington Football Team heeft afscheid genomen van Dwayne Haskins. De quarterback kwam in opspraak nadat hij zondag een verjaardagsfeest in een stripclub bezocht. Foto's lekten uit via social media. Uiteraard zijn dergelijke bezoekjes tegen de coronaprotocollen van club en NFL. Ook was duidelijk te zien dat Haskins geen mondkapje droeg.

Gisteren mocht de quarterback nog beginnen in de wedstrijd tegen de Carolina Panthers, omdat alle quarterbacks van Washington geblesseerd zijn. Maar Haskins speelde zo matig dat coach Ron Rivera hem voor het einde van de wedstrijd al naar de kant haalde. Taylor Heinicke, eigenlijk selectievulling, mocht zo zijn nooit verwachte debuut maken.

Vandaag besloot de club alsnog afscheid te nemen van de first round pick van 2019. Haskins kreeg al een boete van 40.000 dollar voor het vergrijp en hij mocht niet langer aanvoerder zijn. Eerder moest Haskins ook al 5000 dollar aftikken nadat hij iemand uitnodigde in het spelershotel. Ook dat is een no-go natuurlijk in coronatijd.