<
>

Rodgers leidt Packers naar sneeuwzege

ANP Foto

Green Bay Packers heeft in de sneeuw niets over gelaten van Tennessee Titans. In het ijskoude Wisconsin werd het 40-14 voor de Packers.

Aaron Rodgers was het goudhaantje bij de Packers. De quarterback had vier touchdowns tegenover een interceptie. En daarmee is Rodgers nog vol in de MVP-race. Het lijkt erop dat de Most Valuable Player van 2011 en 2014 het met de MVP van twee jaar geleden – Patrick Mahomes – gaat uitvechten.

Onder leiding van Rodgers kwamen de Packers – viervoudig Super Bowl-winnaars – al vroeg op een ruime 19-0 voorsprong na twee touchdownpasses op Davante Adams en één naar Equanimeous St. Brown.

In het tweede en derde kwart werkten de Titans met quarterback Ryan Tannehill aan een comeback. Het kwam nog tot 19-14, maar dat was het startsein voor een nieuwe barrage aan scores van de Packers. Weer een pass op Adams en twee rushing touchdowns van A.J. Dillon zorgde voor een ruime marge.

Met nog één wedstrijd in het reguliere seizoen te gaan kunnen de Packers ook nog eerste worden in de NFC, waardoor zij in de play-offs een ronde over mogen slaan. Dan moet er volgende week gewonnen worden van aartsrivaal Chicago Bears. Een nederlaag van de enige overgebleven concurrent New Orleans Saints is ook voldoende.

Voor de Titans is een overwinning volgende week op Houston Texans genoeg om de play-off te halen.