<
>

Revanche Eagles op Chiefs in Super Bowl-rematch

Pro Shots

In de Super Bowl-rematch revancheerde Philadelphia Eagles zich maandagavond tegen Kansas City Chiefs. De Eagles waren met 21-17 te sterk voor de Chiefs. In de laatste editie van de Super Bowl waren de rollen omgedraaid en was Kansas City Chiefs de grote winnaar (35-38).

Voor Chiefs-hoofdcoach Andy Reid was het de eerste nederlaag tegen zijn voormalige club, waar hij 13 jaar aan het roer stond. Jason Kelce haalde met de Eagles zijn eerste overwinning binnen tegen zijn broer Travis Kelce.

Touchdowns Hurts

Jalen Hurts scoorde twee belangrijke touchdowns voor Philadelphia Eagles in het Arrowhead Stadium. Door de touchdowns van de quarterback werd een achterstand van tien punten weggewerkt. De aanval van de Chiefs liet zich in de tweede helft amper zien en kwam niet meer tot scoren.

Door de overwinning staat de ploeg uit Philadelphia er goed voor op de ranglijst. Met negen overwinningen en maar één nederlaag is het nu koploper in de NFC-divisie. In de AFC-divisie staat Kansas City Chiefs met zeven overwinningen en drie nederlagen tweede.