<
>

Droomdebuut Levis krijgt geen vervolg tegen Pittsburgh Steelers

ANP

Het droomdebuut van Will Levis bij Tennessee Titans heeft geen winnend vervolg gekregen. De 24-jarige quarterback die een aantal maanden geleden nog unpicked was bij de NFL draft, stal de show bij zijn debuut in de vorige wedstrijd van de Titans. In het duel met de Steelers, moest Levis zijn meerdere erkennen in Kenny Pickett. Het was wel spannend en de eindstand was uiteindelijk 20-16 in het voordeel van Pittsburgh Steelers.

In het eerste kwart werd al duidelijk dat Titans-quarterback Levis een lastige avond ging beleven. De defensie van de Steelers was scherp en moest enkel toezien hoe Nick Folk 3 punten binnentrapte via een field goal. Vlak daarvoor had Najee Harris voor de eerste touchdown gezorgd, waardoor de stand al 7-0 in het voordeel van Pittsburgh was.

De eerste touchdown van de Titans viel in het tweede kwart. Levis hoefde daar overigens niet veel voor te doen. Hij gaf de bal mee aan Derrick Henry die dwars door de defensie van de Steelers liep. Even hadden de Titans een voorsprong, maar door een fieldgoal van Chris Boswell was de stand vlak voor de rust 10-10. Toen de twee ploegen daadwerkelijk naar de kleedkamers gingen voor de rust, waren de Titans nog wel snel op voorsprong gekomen. Wederom via een fieldgoal van Folk.

Het derde kwart werd ook gedomineerd door de kickers van beide ploegen. Beiden schopten de bal één keer tussen de palen en waren goed voor drie punten per ploeg.

De beslissing kwam in het laatste kwart. Pickett was na fraaie runs al vlakbij de endzone van de Titans. De quarterback van de Steelers kreeg heel even de tijd, keek op en zag hoe Diontae Johnson geheel vrijstond in de endzone van Tennessee. Johnson ving de bal en bracht de stand op 20-16. Daar bleef het bij. Zowel Tennessee Titans als Pittsburgh Steelers heeft acht wedstrijden gespeeld tot nu toe dit seizoen. De Steelers doen het wel beter met vijf gewonnen wedstrijden. De Titans moeten het doen met drie zeges.