<
>

Bills laat langs Giants na nekblessure Harris

Buffalo Bills rekende vannacht in de NFL af met New York Giants in een wedstrijd met verschillende incidenten. In het Highmark Stadium eindigde het duel in 14-9. In het tweede kwart liep Damien Harris een nekblessure op terwijl O'Cyrus Torrence en Bobby Okereke hem vloerden. De running back van de Bills werd vervolgens met een ambulance van het veld gehaald en naar het ziekenhuis gebracht.

Na de wedstrijd vertelde coach Sean McDermott dat de eerste scans goed waren en dat Harris zijn volledige lichaam kon bewegen. Toen Harris, na minutenlang verzorgd te zijn op het veld, per brancard in de ambulance werd geholpen, stak hij zijn duim op om aan te geven dat het naar omstandigheden goed ging.

Op het moment van het incident stond het 0-6 voor de Giants. Kort na de blessure van Harris ontstond er bij een ander moment ook nog een opstootje waarbij de spelers elkaar naar de grond werkten. Uiteindelijk draaide Buffalo Bills het nog om en won het met 14-9 dankzij touchdowns van Deonte Harty en Quentin Morris.