<
>

Lamar Jackson leidt Ravens langs Titans in Londen

Het stadion van Tottenham Hotspur wordt deze interland-periode niet gebruikt door de Spurs, maar is het domein van de NFL. Voor de zogenoemde ‘Londen Games’ staan de Ravens en de Titans tegenover elkaar. De Ravens zijn al sinds afgelopen maandag in Londen, de Titans vonden het verstandiger om pas afgelopen vrijdag de oversteek te maken. Of het daarmee te maken heeft, blijft natuurlijk gissen, maar duidelijk is dat de Ravens weinig te duchten hadden van de Titans.

260 miljoen
Onder aanvoering van quarterback Lamar Jackson, zijn de Ravens de bovenliggende partij in Londen. De quarterback tekende in het pre-season een nieuw contract: 260 miljoen dollar in de komende 5 jaar. Als dat prijskaartje druk oplevert, is het in het veld niet te zien. Hij weet zijn ploeggenoten makkelijk te vinden, en de Ravens winnen met 24 – 16 van Tennessee.

De Ravens gaan aan kop in de ACF North, met 4 zeges om 2 nederlagen. De Titans staan nu onderaan in de AFC South, met 2 – 4. Bij de Titans was Nederlander Thomas Odukoya wel meegereisd naar Londen, maar hij zat niet in de wedstrijdselectie.

London Super Bowl?
De NFL wil de internationale bekendheid vergroten, en organiseert daarom wedstrijden in Duitsland en Londen. En zelfs een Super Bowl in Londen valt in de toekomst niet uit te sluiten, heeft de NFL al gezegd. Voor de nabije toekomst onderzoekt de League of er wedstrijden in Spanje en Brazilië gespeeld kunnen worden. Maar dat is toekomstmuziek, de Londen Games zitten er nu op, en de Ravens en de Titans kunnen hun koffers pakken voor de terugreis.

Het NFL-circus komt begin november weer naar Europa, en dan staan 2 topploegen tegenover elkaar in een echte kraker in Frankfurt: De Dolphins van Tyreek “cheetah” Hill tegen de Kansas City Chiefs van de absolute sterquarterback Patrick Mahomes.

Die wedstrijd zie je zondagmiddag 5 november LIVE op ESPN 4.