<
>

NFL International Series: Titans en Ravens gebrand op overwinning in Londen

ANP Foto

Tennessee Titans en Baltimore Ravens maken zich op voor de derde wedstrijd uit de International Series van de NFL, die in totaal vijf wedstrijden telt. Dit is de laatste in Londen, de volgende twee duels zijn in Frankfurt. Beide clubs hebben een negatief verleden in Londen. De Titans speelden er voor het laatst in 2018 en gingen nipt onderuit tegen Los Angeles Chargers (20-19). Ravens speelde daar een jaar eerder en verloor met ruime cijfers van Jacksonville Jaguars (44-7).

Daarnaast hebben de ploegen allebei hun laatste wedstrijd in de NFL verloren, waardoor niemand het duel in Londen met een overwinningsgevoel kan beginnen. Tennessee Titans verloor teleurstellend van Indianapolis Colts met 23-16. De Ravens gingen onderuit tegen Pittsburgh Steelers (17-10).

In aanloop naar de wedstrijd kwam er goed nieuws uit de ziekenboeg van Baltimore. Odell Beckham Jr., Jadeveon Clowney en Marlon Humphrey keren allemaal terug van blessures.

In 2020 troffen Titans en Ravens elkaar in de Wild Card play-offs. Toen trokken de Ravens aan het langste eind met 20-13.