<
>

NFL International Series in Londen: Hamlin met Bills in actie tegen Jaguars

Buffalo Bills en Jacksonville Jaguars maken zich op voor de tweede wedstrijd uit de International Series van de NFL, die in totaal vijf wedstrijden telt. Damar Hamlin, die vorige week zijn eerste officiële minuten heeft gemaakt sinds zijn hartstilstand in januari, is met de Bills mee afgereisd voor het duel. Tijdens de trip naar Londen heeft de speler met zijn Chasing M’s Foundation zelfs voorlichting gegeven over reanimatie, en gaf hij AED's weg aan lokale teams.

Op zondag staat de wedstrijd van de Bills gepland. De tegenstander Jacksonville Jaguars won vorige week op Wembley nog de eerste wedstrijd van de internationale reeks (23-7 tegen Atlanta Falcons). Met vijf overwinningen hebben ze de meeste buitenlandse zeges van alle teams in de NFL. Het is ook het eerste NFL-team ooit dat twee keer op rij in het buitenland speelt.

De Jaguars en de Bills hebben in meer internationale wedstrijden gespeeld dan alle andere NFL-teams. Zondag wordt voor de Bills de achtste internationale wedstrijd. Ze zijn voor het eerst sinds acht jaar weer terug in Londen. Voor de Jaguars wordt het alweer de elfde wedstrijd ooit in Londen.

De wedstrijd Buffalo Bills - Jacksonville Jaguars is zondag vanaf 15:30 uur live te zien op ESPN 4.