<
>

Regerend NFL-kampioen Kansas City Chiefs dit jaar te zien in Frankfurt

ANP Foto

De NFL heeft bekendgemaakt welke teams internationale wedstrijden gaan spelen in 2023. Zo reist onder andere regerend kampioen Kansas City Chiefs van quarterback Patrick Mahomes af naar Frankfurt om daar aan te treden tegen het Miami Dolphins van onder anderen Tyreek Hill. Een mooi vooruitzicht voor Europese NFL-fans. Londen is de andere Europese stad waar later dit jaar meerdere wedstrijden uit de NFL plaatsvinden.

Het programma van de internationale reeks start ook in Londen. Atlanta Falcons en Jacksonville Jaguars trappen het circus op 1 oktober af op Wembley. Vervolgens verkassen de Jaguars naar een ander deel in Londen. Een week later nemen ze het in het Tottenham Hotspur Stadium namelijk op tegen Buffalo Bills. Dan zijn er nog twee teams die in het stadion van Tottenham gaan spelen. Baltimore Ravens, met sterren als Lamar Jackson en Odell Beckham jr., speelt op 15 oktober tegen Tennessee Titans.

Na die drie wedstrijden gaat de focus naar Frankfurt. Regerend kampioen Kansas City Chiefs neemt het op 5 november in het Deutsche Bank Park van Eintracht Frankfurt op tegen Miami Dolphins. Zeven dagen later vindt de laatste wedstrijd uit deze internationale reeks plaats. Indianapolis Colts en New England Patriots sluiten de vijfdelige internationale tour van de NFL af.

Internationale affiches NFL 2023 NFL

  • 1 oktober (Week 4) - Atlanta Falcons vs. Jacksonville Jaguars - Wembley Stadium (Londen)

  • 8 oktober (Week 5) - Jacksonville Jaguars vs. Buffalo Bills - Tottenham Hotspur Stadium (Londen)

  • 15 oktober (Week 6) - Baltimore Ravens vs. Tennessee Titans - Tottenham Hotspur Stadium (Londen)

  • 5 november (Week 9) - Miami Dolphins vs. Kansas City Chiefs - Deutsche Bank Park (Frankfurt)

  • 12 november (Week 10) - Indianapolis Colts vs. New England Patriots - Deutsche Bank Park (Frankfurt)