<
>

'Tom Brady gaat voor de tweede keer toch niet met pensioen'

ANP Foto

Tom Brady lijkt zijn American football carrière toch weer op te pakken, dat meldt de Amerikaanse sportverslaggever Rich Eisen in zijn Rich Eisen Show. "Het ziet er niet uit alsof hij dik aan het worden is, toch?", zegt de journalist die bovendien denkt te weten waar Brady aan de slag zou kunnen gaan.

Brady maakte een maand geleden via Instagram bekend te stoppen met zijn NFL-carrière, maar hij zou volgend seizoen wel eens voor Miami Dolphins kunnen spelen. "De plek die we in de gaten moeten houden is Miami. Waar zijn familie al woont", meldt Eisen.

Brady en de Dolphins werden in augustus vorig jaar al met elkaar in verband gebracht na een zes maanden durend onderzoek van de NFL. Dat onderzoek leverde uiteindelijk een schorsing, boete en straf op voor de club uit Miami. Brady bleek twee keer benaderd te zijn door Miami Dolphins. Dit mocht destijds niet, omdat Brady onder contract stond bij Tampa Bay Buccaneers.

Het zou niet de eerste keer zijn dat de iconische quarterback laat weten toch niet met pensioen te gaan. In februari 2022 kondigde Brady zijn pensioen aan. Zes weken later begon de 45-jarige echter aan zijn tweede seizoen bij de Buccaneers.