<
>

Mis niks van de Super Bowl bij ESPN

ANP Foto

Zondagnacht is het zover: de 57e editie van de Super Bowl. Kansas City Chiefs en Philadelphia Eagles treffen elkaar in de NFL-finale. Het grootste sportevenement ter wereld dat bekend staat om meer dan alleen de sport, denk bijvoorbeeld aan de half-time show. Op ESPN is alles te volgen, met Nederlands én Amerikaans commentaar.

De Nederlandse voorbeschouwing is zondagavond vanaf 23:30 uur te zien op ESPN 1 met presentator Sanne van Dongen en gasten als ESPN-analist Ronald Buijs, radio-dj Fernando Halman, oud-speler van Atlanta Falcons Geraldo Boldewijn, NFL-speler Thomas Odukoya en NFL-commentator Hubert Bedford.

Om 00:30 uur trappen de Chiefs en de Eagles af, op ESPN 1 is dat met Nederlands commentaar te volgen. Het is te verwachten dat de half-time show rond 2.00 uur 's nachts begint. Maandagochtend rond 4:30 uur zal op ESPN 1 worden nabeschouwd door Sanne en haar gasten.

De Amerikaanse voorbeschouwing begint al een stuk eerder, namelijk zondagavond om 21.00 uur op ESPN 2. Meteen daarna wordt op diezelfde zender de wedstrijd uitgezonden met Amerikaans commentaar. Ook door de Amerikanen wordt na het einde van de wedstrijd nabeschouwd.