<
>

Ontknoping NFL live op ESPN: wie halen de Super Bowl?

ANP Foto

De NFL nadert de apotheose. Nog vier ploegen zijn in de race voor het einddoel van het seizoen: de Super Bowl. Philadelphia Eagles en San Francisco 49ers beginnen zondag als eerste, komende nacht strijden Cincinnati Bengals en Kansas City Chiefs om het andere ticket. Beide wedstrijden zijn live te zien bij ESPN.

De wedstrijd tussen San Francisco 49ers en Philadelphia Eagles is er één waar vele NFL-fans naar uitkijken. En de belangen zijn groot, want er staat een ticket voor de Super Bowl op het spel. Een prachtig onderonsje tussen twee ploegen in topvorm die dit seizoen nog niet eerder tegenover elkaar stonden.

De teams van de 49ers en de Eagles worden gezien als de meest complete selecties. Het zou zomaar kunnen dat de winnaar van deze partij ook de grote favoriet is om de Super Bowl daadwerkelijk in de wacht te slepen.

Veel aandacht richting deze wedstrijd is er voor de quarterbacks Brock Purdy en Jalen Hurts. Wie van deze twee maakt zijn droom waar?

Vanaf zondag 29 januari om 21:00 uur weten we het. Dan barst de strijd los in het Lincoln Finacial Field stadion, in Philadelphia.

Cincinnati BengalsKansas City Chiefs beginnen om 00:30 uur aan de wedstrijd. In de laatste drie ontmoetingen wist Kansas City niet te winnen van de Bengals. Kunnen ze deze wedstrijd onder grote druk wel winnen?

De wedstrijd is een herhaling van de titelwedstrijd van vorig jaar, die de Bengals onder leiding van Joe Burrow met 27-24 wonnen. De Bengals staan op 3-0 winst tegen Kansas City als je kijkt naar onderlinge strijd.

Ze wisten de wedstrijden in de laatste twee reguliere seizoenen om te zetten in winst. Onder andere quarterback Burrow, die sinds 2020 wordt opgesteld, speelt een belangrijke rol. Patrick Mahomes, speler van Kansas City, zal naar verwachting weer terugkeren in het team na een blessure aan zijn enkel.

De wedstrijd tussen Philadelphia Eagles-San Francisco 49ers is om 21:00 uur te zien op ESPN. Aansluitend de wedstrijd Cincinnati Bengals – Kansas City Chiefs, rond 00:30 uur.