<
>

Damar Hamlin overgebracht naar ziekenhuis in Buffalo

ANP

NFL-speler Damar Hamlin is ontslagen uit het ziekenhuis van Cincinnati. De 24-jarige Hamlin kreeg vorige week tijdens het duel van zijn Buffalo Bills met Cincinnati Bengals een hartinfarct op het veld.

Hij zakte ineen na een duel met Bengals-speler Tee Higgings. Hamlin werd gereanimeerd op het veld en naar het ziekenhuis van Cincinnati vervoerd. Daar werd hij in slaap gehouden. Naarmate de week vorderde ging het beter met Hamlin. Afgelopen weekend werd hij wakker en liet hij weer van zich horen op social media.

In een update laat het medisch centrum van Cincinnati maandag het volgende weten. "We zijn blij en trots dat Damar Hamlin het ziekenhuis heeft verlaten en is teruggekeerd naar Buffalo. Het gaat goed met hem. Dit is de volgende stap in zijn herstel." In het ziekenhuis van Buffalo is Hamlin goed opgevangen, zo schrijft hij op social media. "Ik ben dankbaar voor de geweldige zorg die ik heb gekregen in Cincinnati en blij om terug te zijn in Buffalo. De dokters en verpleegkundigen in het ziekenhuis van Buffalo hebben mij direct een gevoel van thuis gegeven."