<
>

Brady leidt z'n Bucs naar een spectaculaire comeback tegen de Saints

Tampa Bay Buccaneers heeft in de NFL na een zinderende slotfase New Orleans Saints verslagen met 17-16. Drie minuten voor tijd stonden de Bucs in eigen huis nog met 13 punten achter, maar aan de hand van superster Tom Brady wisten ze de wedstrijd toch nog volledig om te draaien.

Een opgelucht uitziende Tom Brady stapt met een brede lach het podium op voor de persconferentie na de wedstrijd: "Precies zoals we het uitgetekend hadden." In de eerste drie kwarten van de wedstrijd wisten de Tampa Bay Buccanneers slechts drie punten op het scorebord te zetten, waardoor ze tegen een 13-3 achterstand aankeken. In het begin van het vierde kwart werd het zelfs nog erger voor het team van de zevenvoudig superbowlwinnaar. De Saints liepen dankzij een fieldgoal uit naar een verschil van dertien punten.

Met nog drie minuten op de klok in het laatste kwart leek het een uitzichtloze situatie voor de Buccaneers, maar toen liet Brady nog even zien waarom veel mensen hem de ‘greatest of all time’ noemen. Met twee touchdown passes, waarvan een in de laatste seconden van de wedstrijd, draaide de 45-jarige quarterback de wedstrijd volledig om. Hiermee tekende Brady voor de overwinning en staan zijn Tampa Bay Buccaneers eerste in de NFC South-conference.