<
>

De Cowboys verpulveren de Colts, de Bengals verslaan de Chiefs

ANP

Er is weer van alles gebeurd in de NFL dit weekend. Eerder won Buffalo Bills van New England Patriots. Een dag later wonnen de Bengals knap van de Chiefs en hield Philadelphia Eagles de goede vorm vast. De zondagavondwedstrijd zorgde ook voor spektakel. De Cowboys hielden geen spaan heel van de Colts.

Dallas Cowboys 54-19 Indianapolis Colts
In het eerste kwart leek het er nog even op alsof de Colts iets te vertellen hadden in het AT&T-stadion. Chase McLaughlin begon de wedstrijd met een fieldgoal voor de Colts. Ashton Dulin maakte in het eerste kwart ook nog eens een touchdown namens de Colts, terwijl de Cowboys een touchdown maakten. CeeDee Lamb zorgde ervoor dat de Cowboys in het eerste kwart in de wedstrijd bleven.

Tony Pollard en Michael Gallup maakten in het tweede kwart beiden een touchdown namens de Cowboys en McLaughlin kon daar met de Colts alleen een fieldgoal stellen. Toen Alec Pierce in het derde kwart een touchdown maakte en de stand naar 21-19 bracht, leek iedereen zich op te maken van een loeispannende vierde kwart.

Daar was echter totaal geen sprake van. Michael Gallup, Malik Hooker, Tony Pollard, Ezekiel Elliott en Malik Davis maakten allemaal een touchdown, waardoor de stand op maar liefst op 54-19 eindigde.

Cincinnati Bengals 27-24 Kansas City Chiefs
De strijd der quarterback-titanen Joe Burrow en Patrick Mahomes werd beslist in het voordeel van de quarterback van de Bengals. Burrow was zelf verantwoordelijk voor de eerste touchdown van de wedstrijd. In het eerste kwart kwamen de punten bij de Chiefs via kicker Harrison Butker.

In het tweede kwart waren de ploegen perfect in evenwicht. De Bengals maakten een touchdown via Tee Higgins, de Chiefs via Jerick McKinnon. In het derde kwart ging de motor van de Chiefs lopen en liep de ploeg uit Kansas weg bij de ploeg uit Cincinnati. Isiah Pacheco en Patrick Mahomes maakten touchdowns, Evan McPherson van de Bengals maakte een fieldgoal.

De Bengals gingen het vierde kwart in met een 24-17 achterstand, maar hadden genoeg puf voor een fenomenale eindsprint. Evan McPherson bracht de stand met een fieldgoal naar 24-20 en via Chris Evans kwamen de Bengals langszij. Door zijn touchdown wonnen de Bengals uiteindelijk met 27-24.

Philadelphia Eagles 35-10 Tennessee Titans
De Eagles zijn de beste ploeg tot nu toe in de NFL en hebben tegen de Titans weer laten zien waarom. De Titans sprokkelden 10 schamele puntjes bij elkaar. Treylon Burks maakte een touchdown en Randy Bullock maakte een fieldgoal.

De Eagles maakten maar liefst vijf touchdowns. DeVonta Smith, A.J. Brown (2x) Jalen Hurts en Miles Sanders liepen de bal de endzone in. De Titans hebben nog altijd maar 1 wedstrijdje verloren, terwijl het er al 11 won.

De overige uitslagen in de NFL:
Falcons 16-19 Steelers
Bears 19-28 Packers
Lions 40-14 Jaguars
Vikings 27-22 Jets
Giants 20-20 Commanders
Ravens 10-9 Broncos
Texans 14-27 Browns
Rams 23-27 Seahawks
49ers 33-17 Dolphins
Raiders 27-20 Chargers