<
>

Buccaneers boeken tweede zege, Cardinals verslaan Raiders in overtime

Tampa Bay Buccaneers heeft de tweede zege van het nieuwe NFL-seizoen geboekt. Op bezoek bij New Orleans Saints won de ploeg van Tom Brady met 10-20.

Na een overtuigende zege op Dallas Cowboys had Tampa Bay het lang lastig tegen de Saints. De frustraties liepen hoog op in Caesars Superdome in New Orleans. Brady uitte zijn frustraties al in de eerste helft op zijn teamgenoten en een Ipad.

Aan het begin van het vierde kwart kwamen de frustraties van Brady nog een keer naar boven. Na een opstootje werden New Orleans Saints cornerback Marshon Lattimore en Tampa Bay Buccaneers wide receiver Mike Evans gediskwalificeerd.

Daarna gaf Brady gas met een touchdown-pass op Breshad Perriman en kwamen de Buccaneers op een 10-3 voorsprong. Toen ging het hard. Via een fieldgoal van Ryan Succop en een 68 yards interception van verdediger Mike Edwards liepen de Bucs weg naar 20-3. Een touchdown van Michael Thomas was er slechts een voor de statistieken.

Arizona Cardinals
In een zinderend duel tussen Las Vegas Raiders en Cardinals heeft Bryan Murphy er op het laatste moment voor gezorgd dat Arizona Cardinals als winnaar uit het duel is gekomen. Ook Kyler Murray was namens Cardinals in vorm. Het werd in overtime 29-23.