<
>

Chiefs met Mahomes na spannend vierde kwart alsnog langs Chargers

De Kansas City Chiefs hebben de eerste thuiswedstrijd van dit NFL-seizoen gewonnen van de Los Angeles Chargers. In een directe confrontatie tussen de bewierookte quarterbacks Patrick Mahomes (Chiefs) en Justin Herbert (Chargers) kwam Mahomes als sterkste uit de strijd, na een comeback in het vierde kwart: 27-24.

Het Arrowhead Stadium in Kansas City was weer volgepakt afgelopen nacht voor het 50-jarig jubileum van het stadion. De Chiefs hadden het in het begin lastig en keken halverwege het tweede kwart tegen een 10-0 achterstand aan. Maar daarna begon het te lopen bij Mahomes, die Jerick McKinnon en Justin Watson met twee touchdown passes bediende richting het vierde kwart. Daarin liep Herbert een ribblessure op en wisten de Chiefs te profiteren.

Een interception van Jaylen Watson met een 99 yard rush richting de end zone - speciaal voor het jubileum van Arrowhead in retro stijl aangekleed - hielp de Chiefs vervolgens aan een 24-17 voorsprong. En die werd niet meer weggegeven in het slot van de wedstrijd. Zo winnen de Chiefs ook het tweede duel van het seizoen in de AFC West Division.