<
>

NFL: Julio Jones tekent contract bij Buccaneers

Wide receiver Julio Jones tekent een eenjarig contract bij Tampa Bay Buccaneers, dat melden bronnen aan ESPN. Bij Tampa Bay kan de zevenvoudig Pro Bowler passes gaan ontvangen van de bijna 45-jarige Tom Brady, waarmee de Buccaneers een nieuwe troef achter de hand hebben.

Jones’ contract bij de Tennessee Titans werd ontbonden na een jaar van blessureleed. Jones werd gehaald door de Titans in de hoop dat hij balans zou brengen in de aanval. Dat lukte allerminst door de vele blessures van Jones. De 33-jarige wide receiver speelde slechts tien wedstrijden en zette zijn daarin statistische zijn slechtste seizoen in zijn carrière neer. Na een jaar werd het contract door de Titans ontbonden, waardoor de Bucs Jones vrij konden oppikken.

Stoelendans in de NFL

Deze transferzomer zijn al behoorlijk wat grote trades gemaakt in de NFL. Zo vertrok Tyreek Hill naar Miami Dolphins, Davonte Adams naar Las Vegas Raiders en Russel Wilson naar Denver Broncos.

In ESPN In Alle Staten sprak Sanne van Dongen met NFL-analist Hubert Bedford over de verschuivingen in het de American Football-competitie.