<
>

Randle stijgt boven zichzelf uit en bezorgt Knicks broodnodige winst

New York Knicks en Los Angeles Clippers maakten er een spectaculaire avond van in The Big Apple. Dankzij RJ Barrett en Julius Randle liepen de Knicks uit naar een 110-102 overwinning in het laatste kwart.

Reggie Jackson kwam bij de Clippers tot 26 punten. De guard heeft een gemiddelde van 25 punten in zijn laatste drie wedstrijden. De Knicks waren wanhopig op zoek naar een overwinning voordat ze acht van hun volgende tien wedstrijden uit moeten spelen. De gefrustreerde fans zagen de Knicks de afgelopen drie wedstrijden met 23, 12 en 25 punten verschil verliezenin Madison Square Garden.

"Als het niet gaat zoals wij willen, krijgt Julius een groot deel van de schuld", zei New York-coach Tom Thibodeau. "Maar het is een teamspel, en we moeten er als team uitkomen. Het was niet een bepaald spel of incident. Dingen gingen gewoon niet zoals wij wilden."

Een van de dingen die fout gingen voor de Knicks waren de vrije worpen. De Knicks misten 12 van de 36 vrije worpen en hebben 31 vrije worpen gemist in de afgelopen drie wedstrijden. Tegen de Clippers ging dat eindelijk beter.