<
>

Pacers verrassen Warriors in overtime

Op bezoek bij Golden State Warriors heeft Indiana Pacers een verrassende overwinning geboekt. In overtime trokken de gasten de wedstrijd naar zich toe: 117-121.

Chris Duarte ontpopte zich tot de meest waardevolle speler aan de zijde van de Pacers. De shooting guard was goed voor 27 punten. Justin Holiday zorgde ervoor dat overtime een beslissing moest brengen in dit duel. Na het vierde kwart stond het 110-110.

In overtime bleef het gelijk opgaan, maar namen de Pacers uiteindelijk afstand via Keifer Sykes. Curry had de meeste punten achter zijn naam (39), maar wist in overtime niet te scoren. Met een drie- en een tweepunter zorgde hij voor een grotere marge van 115-120. Het laatste woord was aan Jeremy Lamb die voor de 117-121 eindstand tekende.

Suns winnen vijfde uitduel op rij

Phoenix Suns heehft voor de vijfde keer op rij een uitwedstrijd gewonnen. De Suns waren in Dallas met 109-101 ook te sterk voor Dallas Mavericks. De uitploeg, leider in de Western Conference, maakte het verschil in het laatste kwart. Dallas Mavericks, de nummer 5 in het westen, begon het laatste kwart nog met een voorsprong van 82-74.

Devin Booker was bij de Suns goed voor 28 punten en Chris Paul nam er 20 voor zijn rekening. Bij de bezoekers ontbrak Deandre Ayton wegens een enkelblessure. Dallas Mavericks, waar Luka Doncic ook 28 punten maakte, had eveneens voor de vijfde keer op rij kunnen winnen.

In dit artikel is informatie van het ANP gebruikt.