<
>

Bucks winnen in topper van Golden State

De topper in de NBA tussen Milwaukee Bucks en Golden State Warriors is geëindigd in een overwinning voor de Bucks. De ploeg uit Milwaukee won met 118-99. Giannis Antetokounmpo was als zo vaak de grote man, hij was verantwoordelijk voor 30 punten, 12 rebounds en 11 assists.

De Bucks waren vanaf het begin al de betere ploeg in de wedstrijd. Vooral in het tweede kwart ging het hard, de Bucks maakten toen 40 punten tegenover 17 punten van Golden State. In de tweede helft kwam de ploeg van Steph Curry, die met 12 punten een matige avond had, ietsje terug. Het verschil was echter al te groot en dus kan Milwaukee Bucks een relatief makkelijke zege bijschrijven.

Door de overwinning staan de Bucks op een vierde plek in de Eastern Conference. Golden State Warriors verliest zijn vierde wedstrijd van de laatste vijf die ze speelden, maar staat nog altijd op een prima tweede plek in de Western Conference.

Grizzlies winnen voor de elfde keer op rij

De basketballers van de Memphis Grizzlies hebben voor de elfde keer op een rij een wedstrijd in de NBA gewonnen. Het uitduel met Minnesota Timberwolves eindigde in een zege van 116-108.

Desmond Bane was met 21 punten topscorer bij Memphis Grizzlies, gevolgd door Jaren Jackson Junior met 20 punten. Memphis Grizzlies heeft van de laatste 25 wedstrijden er 21 gewonnen.

Jokic en Barton belangrijk voor de Nuggets

Denver Nuggets versloeg Portland Trail Blazers met 140-108. Will Barton (21 punten) en Nikola Jokic (20 punten) hadden een groot aandeel in de overwinning.