<
>

Beste seizoensstart Bulls in 25 jaar

Pro Shots

De basketballers van Chicago Bulls hebben hun vierde overwinning op rij geboekt in de NBA. De Bulls versloegen Toronto Raptors in Canada met 111-108 en behielden zo hun ongeslagen status in dit seizoen. Chicago Bulls beleeft de beste seizoenstart sinds 1996-1997, toen de ploeg onder aanvoering van Michael Jordan de NBA-titel prolongeerde.

DeMar DeRozan, oud-speler van de Raptors die in 2019 met de Canadese ploeg kampioen van de NBA werd, maakte de meeste punten voor de Bulls (26). "Deze start is geweldig, maar we moeten door. Er komen nog heel veel wedstrijden aan", zei DeRozan. "We kopen hier niets voor."

Bucks ook in vorm

De huidige kampioen Milwaukee Bucks is ook goed aan het seizoen begonnen. De Bucks boekten tegen Indiana Pacers hun derde zege: 119-109. Giannis Antetokounmpo gooide 30 punten bij elkaar. De Bucks verloren sinds de start van het seizoen alleen van Miami Heat (95-137).

Jayson Tatum leidde Boston Celtics met 41 punten naar een overwinning op Charlotte Hornets: 140-129. De 23-jarige Amerikaan maakte onder meer zes driepunters en hij benutte al zijn vrije worpen.

In dit artikel is informatie van het ANP gebruikt.