<
>

Antetokounmpo leidt Bucks in verlenging langs 76ers

Pro Shots

Giannis Antetokounmpo heeft zijn ploeg Milwaukee Bucks in de verlenging langs Philadelphia 76ers geleid. Het werd 109-105. De Bucks maakten in Philadelphia een achterstand van 19 punten ongedaan.

De 26-jarige Antetokounmpo nam 32 punten voor zijn rekening en was ook goed voor 15 rebounds. In overtime maakte Antetokounmpo tien van de zestien punten voor de Bucks.

"Ik had het lange tijd niet naar mijn zin", zei Antetokounmpo, die in de afgelopen drie duels goed was voor een triple-double, oftewel punten, rebounds en assists in de dubbele cijfers. "Ik probeerde gewoon agressief te zijn. Er zijn momenten dat ik voor eigen succes moet gaan en momenten dat ik mijn ploeggenoten moet zien te vinden."

Geen Embiid

Halverwege het duel leidden de Sixers met 45-31. De afgelopen vijf jaar kwamen de Bucks slechts één keer eerder zo weinig tot scoren in een helft. Na de reguliere speeltijd stond het 93-93. De Sixers, die zonder de geblesseerde Joel Embiid aantraden, zagen hun zegereeks van zes beëindigd worden. De Bucks wonnen voor de vijfde keer op een rij. Telkens was Antetokounmpo de topschutter aan de zijde van de ploeg uit Milwaukee.

Doncic belangrijk voor Mavericks

Luka Doncic had met 42 punten een belangrijk aandeel in de 105-89-overwinning van Dallas Mavericks op Los Angeles Clippers.