<
>

Celtics nipt te sterk voor Raptors, 76'ers verslaan Kings

Boston Celtics blijft maar winnen in de NBA. Zonder sterspeler Jayson Tatum werd Toronto Raptors met een kein verschil aan de zegekar gebonden: 104-106. Het was de negende overwinning op rij voor de ploeg uit Boston.

Bij afwezigheid van Tatum waren Grant Williams en Jaylen Brown de uitblinkers voor de Celtics. Williams was goed voor 25 punten, het hoogste aantal uit zijn carrière, Brown maakte 27 punten. De Raptors konden lang in het spoor blijven van de koploper, maar een sterke run in het laatste kwart bracht de Celtics de zege. Voor de Raptors was Malcom Brogdon de man met de meeste punten: 23.

76'ers winnen van Kings zonder Embiid en Harden
Philadelphia 76'ers is ook bezig aan een sterke reeks en won zaterdag met 127-129 op bezoek bij Sacramento Kings. De 76'ers misten sterren James Harden en Joel Embiid. Tyrese Maxey zette de wedstrijd naar zijn hand voor de 76'ers. Maxey kwam uit op 32 punten en maake liefst 15 van de punten in het derde kwart. Hij was ook zeven keer aangever en kreeg zes rebounds achter zijn naam. Door de vijfde overwinning op een rij blijven de 76'ers in het spoor van koploper Boston Celtics. Sacramento Kings blijft de lijstaanvoerder van het westen.