<
>

Bulls makkelijk langs Pistons in NBA Paris Game

Chicago Bulls heeft de NBA Paris Game weten te winnen. In Parijs wonnen de Bulls, die door de overwinning goede zaken doen in de race om een play-off-ticket, met 126-108 van Detroit Pistons.

In de Accor Arena waren het de Bulls die al snel wegliepen bij de Pistons, waarna de ploeg uit Detroit toch wist aan te haken. Zo stond het na het eerste kwart 29-26. Het niveauverschil was toch wel behoorlijk en in een wedstrijd waar driepunters spaarzaam waren, stonden de Bulls halverwege toch op een comfortabele voorsprong van 65 tegen 56.

De tweede helft brak aan en met 'Magic' Johnson en Pharell Williams op de tribune bleef het gat tussen de twee ploegen te groot om er een spannende wedstrijd van te maken. Zo bleef het gat tussen de Bulls en de Pistons, mede dankzij paar prachtige dunks van Derrick Jones Jr., aanzienlijk met een 93-79 tussenstand na het derde kwart.

De overwinning van de Bulls kwam zeven minuten voor het einde nog enigszins in gevaar, toen het verschil negen punten was. Toch trokken de Bulls de overwinning met een behoorlijk gat over de streep. Chicago Bulls won uiteindelijk met 126-108, waardoor het nog altijd vol in de race is voor een play-off ticket.