<
>

Grizzlies en Celtics blijven maar winnen

Memphis Grizzlies heeft zijn tiende zege op rij geboekt in de NBA. De Grizzlies versloegen Phoenix Suns met 136-106. Superster Ja Morant was goed voor 29 punten.

De Grizzlies kwamen daarmee weer op gelijke hoogte met Denver Nuggets, dat niet in actie kwam. Beide teams voeren de Western Conference aan met 30 overwinningen tegen 13 nederlagen. Voor de Suns, die opnieuw de geblesseerden Chris Paul en Devin Booker misten, was het de negende nederlaag in de laatste tien duels.

Boston Celtics wint opnieuw
In de Eastern Conference is Boston Celtics tot nu toe een klasse apart. Ook bij Charlotte Hornets won de ploeg, die nu 33 overwinningen heeft tegen 12 nederlagen. Jayson Tatum was weer op dreef met zijn beste score van het seizoen: 51 punten, met ook nog 9 rebounds en 5 assists. Voor de Celtics was het de zevende zege op rij.

Season high voor LeBron
Los Angeles Lakers won met 140-132 van Houston Rockets, man van de wedstrijd was niemand minder dan LeBron James. De 38-jarige James was goed voor maar liefst 48 punten, negen assists en acht rebounds: zijn beste score van het seizoen.

Milwaukee Bucks won, zonder vedette Giannis Antetokounmpo, met 132-119 van Indiana Pacers. Titelverdediger Golden State Warriors was bij Washington Wizards de sterkste: 118-127.