<
>

Duizelingwekkende dunk Morant, Doncic onderuit

Mede dankzij een weergaloze dunk van Ja Morant heeft Memphis Grizzlies gemakkelijk weten te winnen van Indiana Pacers. In Indianapolis werd het 130-112 in het voordeel van de uitploeg, terwijl Luka Doncic met zijn Dallas Mavericks onderuit ging bij Portland Trail Blazers.

Morant had naast zijn geweldige dunk ook nog een groot aandeel in de overwinning met 23 gescoorde punten en 10 assists. Door de overwinning hebben de Grizzlies nu negen wedstrijden op rij gewonnen.

Doncic onderuit bij de Blazers
In Portland was het dit keer niet de Luka Doncic-show. Dallas Mavericks ging met 136-119 ten onder tegen de Blazers, die Damian Lillard zagen schitteren. Lillard was met 36 gescoorde punten en 10 assists de man van de avond en zorgde ervoor dat de Blazers na vijf verliespartijen op rij weer eens wisten te winnen.

Celtics makkelijk langs de Hornets
Ook Boston Celtics won zaterdagnacht gemakkelijk. Charlotte Hornets werd met 122-106 opzij gezet, waardoor de ploeg uit Boston nu zes wedstrijden op rij gewonnen heeft. Uitblinker aan de kant van de Celtics was Jayson Tatum, met 33 gescoorde punten. Maar liefst 17 daarvan maakte hij in het derde kwart.

Overige NBA-uitslagen zaterdagnacht
Atlanta Hawks - Toronto Raptors 114-103
Cleveland Cavaliers - Minnesota Timberwolves 102-110
Philadelphia 76'ers - Utah Jazz 118-117