<
>

Pelicans verslaan Suns na verlenging

New Orleans Pelicans wist na verlenging opnieuw Phoenix Suns te kloppen. Twee dagen eerder wonnen de Pelicans ook al in eigen huis van de Suns, maar ditmaal was er een verlenging nodig om de overwinning over de streep te trekken.

De Suns moesten het deze editie tegen de Pelicans stellen zonder Devin Booker, die kampte met een lichte hamstringblessure. Maar ook zonder topscorer Booker bood de ploeg uit Phoenix goed partij, al kwamen de Suns in het derde kwart wel ruim achter te staan.

In het vierde kwart vocht Phoenix Suns zich terug in de wedstrijd, maar bleef bijna het gehele laatste kwart tegen een achterstand aankijken. Totdat Chris Paul met nog twee seconden op de wedstrijdklok raakschoot en zijn ploeg op gelijke hoogte bracht, waarna de wedstrijd verlengt moest worden. In de extra tijd namen de Pelicans weer het initiatief en kwamen al snel op een veilige voorsprong via scores van Zion Williamson en CJ McCollum.

De topscorer van de van de Pelicans, Williamson, was opnieuw belangrijk voor zijn ploeg. De 22-jarige forward legde er 35 punten in zondagavond en was daarmee de belangrijkste man aan de kant van New Orleans.