<
>

Curry kijkt uit naar Game 3: "De sfeer moet hier fantastisch worden"

Zelfs sterspeler Stephen Curry kan nog onder de indruk raken. Na de eerste twee wedstrijden in San Fransisco, zijn Boston Celtics en Golden State Warriors neergestreken in het oosten voor de derde wedstrijd van de NBA Finals. "Er is hier zoveel geschiedenis in deze stad, in dit gebouw", zegt Curry een dag voor Game 3.

Komende nacht worden in het TD Garden de Finals hervat. Steve Kerr, coach van de Warriors, verwacht een spannend gevecht: "Ik denk dat het vanaf het begin een heel competitieve wedstrijd gaat worden. We weten dat Boston Celtics vanaf het begin een heel fysiek sterk niveau op de spreekwoordelijke mat gaat leggen."

Kerr hoopt dat zijn ploeg - net als zondagnacht - vanaf het begin scherp zijn: "Daar moeten we echt voor zorgen." Hij is dan ook blij hoe zijn team gereageerd heeft na de nederlaag in Game 1: "Onze jongens begrijpen hoe belangrijk het is om elkaar na zo'n eerste play-off niet in de steek te laten." De coach verwacht dat Game 3 een meeslepend duel gaat worden.

Sterspeler Stephen Curry was in Game 2 goed voor 29 punten. Curry: "Dat hoop ik hier te herhalen. Ik verwacht dat de atmosfeer in- en rondom het stadion fenomenaal gaat zijn", besluit hij.

De tip-off van wedstrijd drie is in de nacht van woensdag op donderdag om 3.00 uur en wordt live uitgezonden op ESPN. Aansluitend om 7.00 uur is de nabeschouwing in Goedemorgen NBA Finals.