<
>

Albies en Braves vieren feest: "Atlanta for life baby!"

In de nacht van dinsdag op woensdag schreven de Atlanta Braves geschiedenis. Zij wonnen voor het eerst sinds 1995 de World Series, met een belangrijke rol voor de Antiliaan Ozzie Albies. Een titel die veel betekent voor de stad Atlanta en vannacht werd gevierd met een parade door de stad.

Albies reageerde uitbundig voor de camera. "Het betekent veel voor het hele team en de stad. Dit is onze stad, Atlanta for life"

De Braves presteerde de laatste jaren goed maar konden de stap naar het winnen van de World Series net niet zetten. De eerste titel sinds 1995 betekent dan ook veel voor de fans van de Braves, beaamt ook Albies. "We hebben ze hard getraind voor dit moment, dit is alles wat we ooit wilden. De World Series winnen en het vieren met de fans betekent veel voor Atlanta. Het is geweldig."

"Dit team is heel speciaal. Nu kan ik zeggen dat ik een wereldkampioen ben. Met elk telefoontje dat ik heb met vrienden of familie blijf ik het herhalen. Het is iets wat ik nooit van m’n leven ga vergeten", sluit de gelukkige Antiliaan af.